Avui hem tingut el plaer d’acollir al nostre petit obrador de Santa Catalina a Juan Carlos Feliu i a Javier Sastre en representació del centre comercial Alcampo. Han visitat les nostres instal·lacions i han provat els nostres gelats.

Juan Carlos Feliu i Javier Sastre han xerrat amb n’Antònia i en Miguel, els nostres gelaters amb diversitat funcional que en poc temps han aconseguit aprendre aquest meravellós i dolç ofici. Els han demanat com es fa el gelat i quines són les pases més importants per fer un gelat tan bo.  

Esperem pogueu trobar gelats fets a Mallorca per persones amb diversitat funcional al vostre hipermercat el més aviat posible. Mentrestant podeu trobar ja els nostres Smoothies!

—————————————————————————————————————————

Hoy hemos tenido el placer de acoger en nuestro pequeño «obrador» de Santa Catalina a Juan Carlos Feliu y a Javier Sastre en representación del centro comercial Alcampo. Han visitado nuestras instalaciones y han probado nuestro helados.

Tanto Juan Carlos Feliu como Javier Sastre han hablado con Antonia y Miguel, nuestros heladeros con diversidad funcional que en poco tiempo han conseguido aprender este maravilloso y dulce oficio. Les han preguntado cómo se hace el helado y cuáles son los pasos más importantes para hacer un helado tan rico.

Esperemos que podáis encontrar helados hechos en Mallorca por personas con diversidad funcional en vuestro hipermercado lo más pronto posible. Mientras tanto podéis encontrar ya nuestros Smoothies!

 

                                        De izquierda a derecha Miguel, Antonia, David, Juan Carlos, Toni y Javier